Provocare lansată oricărui politician: să călătorească 3 ore cu trenul, în condiții mizerabile? Crezi că va accepta vreunul?

0
32

În România anului 2020 toate campaniile electorale sunt la fel cum au fost cele anterioare: un prilej de a se promite “marea cu sarea”. În această perioadă, politicienii par să fie ceva mai deschiși către dialogul cu cetățenii, de care evident că vor uita imediat ce se vor instala confortabil în scaunele câștigate în urma voturilor.

Tocmai de aceea, dacă avem ceva să le cerem candidaților pentru a dovedi că le pasă de noi, trebuie cerut acum! Prin urmare, postarea lui Alin Popoviciu vine în cel mai bun moment! Iată provocarea lansată de el:

Loading...

“Condiții de călătorie cu CFR Călători în România anului 2020.

Ce se întâmplă când tu, cetățean responsabil, ai grijă de tine și de cei din jur, porți mască, te protejezi cât poți, dar statul efectiv își bate joc de tine?

Lansez în public o invitație valabilă pentru orice politician român: Să călătorească aproape 3 ore cu trenul în aceste condiții în care am călătorit și eu pe ruta Sibiu-Sighișoara. Primul care va onora această invitație și va coborî din birou să cunoască problemele reale cu care se confruntă sistemul, va avea respectul meu.

Scaune rupte, miros oribil în tot trenul, mizerie și jeg, geamuri sparte, saună, toate ușile deschise în timpul mersului, toalete insalubre, despre distanțare socială nu are rost să mai vorbesc. Chiar nu sunt omul care vrea să arunce cu pietre în sistem, dar sunt momente când nu mă mai pot abține. E prea mult, nu-i bine să ne complacem cu așa ceva.

Tocmai din acest motiv eu nu pot decât să vă rog să scoatem la lumină condițiile mizerabile pe care sunt nevoiți să le suporte călătorii în unele trenuri din România. Poate că așa imaginile vor ajunge și la demnitarii care circulă cu mașini de ultimul răcnet.

În altă ordine de idei, imaginați-vă cu ce părere rămâne un străin după o călătorie cu un asemenea tren. Când vă întrebați de ce avem puțini turiști, cu toate că potențialul e imens, să vă amintiți aceste imagini.

Las pozele astea aici cu speranța că vor ajunge unde trebuie pentru a nu mai avea parte și alți călători de condițiile pe care le-am avut în acest tren.”

Condiții de călătorie cu CFR Călători în România anului 2020.Ce se întâmplă când tu, cetățean responsabil, ai grijă de…

Publicată de Alin Popoviciu pe Luni, 24 august 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here