Propunere pentru MAI si MAPN

0
74

Propunere pentru MAI si MAPN

Deoarece criza de personal este foarte mare, atat in Politie cat si in MAPN, iar situatia de fata este o situatie critica, care implica mult personal si munca in strada pentru limitarea raspandirii acestui virus care ucide, vin cu o propunere .

Loading...

Pentru a depasi aceasta situatie , ar trebui sa se apeleze la voluntariat.
Exista baze de date cu persoane care au incercat sa devina politisti sau cadre militare, apti din punct de vedere psihologic,care au dat examene in scoli insa din diferite motive nu au reusit.
Probabil, multi dintre ei ar da o mana de ajutor acum in aceste clipe , isa trebuie sa deschideti o cale normativa care sa permita accesul celor care vor sa va fie alaturi.

Se pot forma comisii la fiecare Inspectorat , iar dupa o verificare certa si clara a persoanei ce doreste sa faca voluntariat , i se confirma sau infirma cererea.In munca de teren, un voluntar, nu are acces la informatii secrete, nu are acces la baza de date etc.

Poate insoti un politist in tura lui , sau un militar ,iar in acest fel si turele politistilor , militarilor, s-ar injumatati, fara sa mai fie nevoie de 2 agenti pe tura respectiv 2 militari.
O vesta florescenta si un ecuson cu numele voluntarului ar fi deajuns si nu ar fi cheltuieli mari de la bugetul de stat.

Exista multi tineri care vor sa intinda o mana de ajutor, ati putea lua in calcul acesta varianta!

#maofervoluntarpentrucaimipasa

Autor articol: Ovidiu Doka

Propunere pentru MAI si MAPNDeoarece criza de personal este foarte mare, atat in Politie cat si in MAPN, iar situatia…

Publicată de Carei News pe Miercuri, 25 martie 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here