Primele declarații ale lui Traian Băsescu. ”Bine că a plecat doamna de la Voluntari. Și câți bani a băgat…”

0
173

Traian Băsescu a declarat duminică seară că speră ca Nicușor Dan să nu fie primar care să spună că e în proces cu Primăria Capitalei și a salutat pierderea municipalității de către Gabriela Firea.

„Mă bucur că astăzi nu e corul politic – uite din cauza lui Băsescu a pierdut Nicuşor. Deci s-a dovedit că socoteala noastră a fost corectă. Sper totuşi că Nicuşor Dan nu îşi va prelua mandatul până nu va retrage toate cele 44 de procese intentate PMB.

Sper că nu va fi un primar care nu o să spună – eu sunt în proces cu PMB. Cred că mâine are de scris multe hârtii din acestea de renunţare. Avem primar general, avem cel mai mare partid printre partidele mici – PMP şi se face şi mai mare.

Şi vom fi destul de importanţi şi în CGMB, mai ales după ce Orban internalizează că are doar 17% în Consiliul General şi poate constată că trebuie să dea o bătălie cu USR. M-ar mira ca Şică să nu ajungă la concluzia asta”, a declarat Băsescu.

”Bine că a plecat doamna de la Voluntari… și câți bani a dat săraca”, a spus Traian Băsescu.

„Oricum, bine că a plecat doamna de la Voluntari. Şi câţi bani a dat pe publicitate. În orice caz, despre experienţa mea de campanie, vreau să vă spun că în 2009 am avut toate trusturile de presă împotriva mea, dar niciun trust de presă ostil nu şi-a permis să nu transmită conferinţele de presă şi făceam zilnic.

La aceste alegeri am văzut ce poate face banul din televiziuni. Să nu îmi preia nicio conferinţă de presă, nu am mai văzut aşa ceva. Iar celor care mă chemau ca să facă audienţă, îi rog să uite numărul meu de telefon.

Dragii mei, cam asta e mica mea poveste. Trebuie să mă duc să îmi fac valiza că eu am serviciu la Bruxelles şi mâine e o Comisie de Apărare şi se discută Belarus şi trebuie să fiu acolo să îmi dau cu părerea mea preţioasă, ca un estic care ştie zona. Altfel, mulţumesc preşedintelui PMP care mi-a acordat sprijinul partidului.

Mulţumesc tuturor membrilor PMP care nu au avut un complex că suntem un partid mai micuţ aşa şi au reuşit să ţină steagul campaniei. După scorul de la Bucureşti, am devenit al patrulea partid. Orban o să îşi dea mâine dimineaţa seama. Cu 17% în Consiliul Naţional nu prea câştigi când PSD are 34% şi USR cam la fel. Să spună bodagproste că a luat Blaga PNL şi l-a dus la 17%”, a conchis Băsescu.

Fostul președinte și primar a spus că PMP a dovedit că este ”cel mai mare partid din partidele mici și va fi și mai mare”.

Traian Băsescu a ieșit pe locul 3 la alegerile de duminică pentru postul de primar general, cu 8,6% din voturi, potrivit exit-poll-ului CURS-Avangarde.

Nicușor Dan este noul primar al Capitalei, cu 47,2% din voturi, în timp ce Gabriela Firea, edilul în funcție, a obținut 39%.

Sursa: StirilePROTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here