Prima zi cu formularul digital pentru intrarea în țară obligatoriu. 41.000 de persoane au generat PLF-ul. Cât se așteaptă în vămi

0
133

Formularul de localizare sau formularul digital de intrare în ţară este obligatoriu de azi în toate punctele de trecere a frontierei. Toți românii care vor să intre în ţară trebuie să completeze acest document electronic, în termen de 24 de ore, prin aplicaţia plf.gov.ro.

Dacă nu o fac riscă amenzi de la 2.000 la 3.000 lei.

De astăzi, toţi cei care intră în ţară trebuie să completeze formularul de localizare, aşa numitul PLF. Formularul se poate completa doar online, iar cei care vin în România vor avea la dispoziţie 24 de ore să facă asta, astfel riscă sancţiuni.

Peste 41.000 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România (PLF) până la ora 10:00. Timpul maxim de aşteptare ese de 40 de minute în PTF Nădlac II şi Borş II. ”Potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, de la lansarea aplicaţiei https://plf.gov.ro şi până în această dimineaţă la ora 10:00, 41.742 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România (PLF).”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Persoana care nu are completat formularul digital de intrare în România are obligaţia să facă acest lucru în 24 de ore. Amenzi între 2.000 şi 3.000 de lei

Poliţia de Frontieră a precizat că persoana care nu are completat formularul digital de intrare în România – utilizat începând de luni – poate face acest lucru în termen de 24 de ore de la intrarea în ţară, iar în caz contrar va fi primi o amendă cuprinsă între 2.000 şi 3.000 de lei. Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au făcut duminică o prezentare a modului în care funcţionează acest formular, în PTF Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here