Preotul militar al Garnizoanei Timișoara, diagnosticat cu COVID, a murit la 37 de ani

0
45

Preotul militar al Garnizoanei Timișoara a murit la vârsta de 37 de ani, după ce a fost confirmat cu Covid-19, informează Mediafax, care preia un mesaj al Prefecturii Timiș.

„Astăzi (miercuri-n.r.) a plecat prea devreme dintre noi, răpus de virusul SARS-CoV-2, un om extaordinar și un colaborator apropiat al Instituției Prefectului Județul Timiș, Părintele Radu Cosmin Bogdan, preotul militar al Garnizoanei Timișoara”, a transmis Prefectura județului Timiș pe pagina de Facebook.

Potrivit Mitropoliei Banatului, preotul militar era născut în 1983 și avea trei copii. Acesta a slujit la Catedrala mitropolitană din Timișoara și la mai multe biserici din oraș, iar în 2010 a fost numit prin concurs preot militar la Brigada 18 infanterie Banat.

„Pentru activitatea sa deosebită, atât în plan pastoral cât și muzical, a fost fost hirotesit întru iconom stavrofor. Preotul militar dr. Radu-Cosmin Bogdan a fost un slujitor vrednic, înzestrat de Dumnezeu cu mulți talanți, dar și cu o inimă blândă, caldă și deschisă către militarii și credincioșii pe care i-a păstorit de-a lungul anilor”, arată reprezentanții Mitropoliei Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here