Premierul Cîțu, petrecăreț în Vama Veche: Ar fi bine ca sezonul estival să fie mai mare

0
185

Premierul Florin Cîțu și-a început ziua la malul mării. Potrivit Digi24.ro, a mers să vadă răsăritul și a postat imaginile pe Instagram. După ce a luat la pas Vama Veche, șeful Executivului a spus că sezonul estival ar trebui prelungit în România.

Florin Cîțu: „O zi superbă. A trebuit să merg foarte mult în partea aia ca să găsesc și Vama cum era înainte, dar e superb.

Am ajuns azi-dimineață devreme. Nu era nimic deschis, mi-a plăcut. Lumea încă dormea. Foarte frumos. Merită. Trebuie să mai vină lumea la mare. Mai avem vreo 2-3 weekend-uri, nu? Ar fi bine și sezonul să fie mai mare”.

Dana Costache, reporter Digi24: Sunt închise multe terase, hoteluri…

Florin Cîțu: „Am văzut. Dar eu cred că mai merge. Mai merge să mai vii și weekend-ul ăsta și weekend-ul viitor. Cât mai mult. Sunt bucuros că am început sezonul. La începutul sezonulului am spus că va fi un sezon deschis, nu va fi nevoie de restricții. A fost o vară verde. Cred că a fost bine și pentru cei care au aici afaceri și pentru români să se distreze. Ar fi bine să ne gândim din ce în ce mai mult la litoralul românesc în viitor”.

Dana Costache, reporter Digi24: Răsăritul l-ați prins?

Florin Cîțu: „Nu. Am venit puțin după răsărit. Asta e, mai încerc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here