Polițiștii au dat amenzi de peste șapte milioane de lei / Unii au ieșit cu peștișorul sau pisica la ”plimbare”

0
52

Poliţiştii au depistat, miercuri, 5.621 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei prevăzută de ordonanţa militară, a anunţat Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit informațiilor furnizate de G4Media.ro. 

Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.404.297 de lei. Acţiunea poliţiştilor a început miercuri, la ora 12,00, când au intrat în vigoare restricţiile de circulaţie.

Loading...

De exemplu, un român care a ieșit miercuri din casă, în ciuda interdicției generalizate de circulație, a găsit un motiv hilar: le-a spus polițiștilor că a vrut să-și plimbe peștișorul de acvariu pe care îl ținea într-o pungă.

Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol, a relatat la Digi24 mai multe situații cu care s-au confruntat polițiștii când au verificat motivele pentru care oamenii au ieșit din casă, pe durata stării de urgență.

„Am avut o situație în care cineva și-a scos pisica la plimbare la 30 de kilometri de domiciliu, pe bancheta din spate a mașinii. Oamenii sunt inventivi, dar sub o formă sau alta trebuie să fim conștienți că nu facem decât să ne furăm singuri căciula, dacă încălcăm aceste reguli”, a spus Andreica a Digi 24.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here