Polițist amendat și lăsat fără permis chiar de către colegi. Bărbatul a provocat un accident după ce nu a acordat prioritate, în Rădăuţi

0
178

Un polițist a fost amendat chiar de către colegii săi şi a rămas şi fără permis de conducere deoarece nu a acordat prioritate într-o intersecție, potrivit presei locale.

O mașină de poliție a fost implicată într-un accident, luni dimineaţă, după ce şoferul nu a acordat prioritate unei alte maşini într-o intersecţie. Incidentul a avut loc în zona centrală a municipiului Rădăuți, la intersecția din zona căii ferate, lângă Mănăstirea Bogdana.

Potrivit informaţiilor din presa locală, agentul de poliție, în vârstă de 21 de ani, este din Straja, iar încadratura o are la Postul de Poliție Dornești. Agentul avea obligația de a acorda prioritate la intrarea pe artera principală, în condiţiile în care nu avea semnalele acustice în funcțiune, acesta fiind declarat vinovat de producerea tamponării.

Amendat şi rămas fără permis

Colegii de la Formațiunea Rutieră Rădăuți i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile. De asemenea, acesta a fost şi amendat, conform Monitorului de Suceava.

Atât agentul de poliție, cât și femeia care conducea autoturismul care a fost implicat în accident, au scăpat fără leziuni. Evenimentul a fost încadrat la tamponări, notează presa locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here