PĂRINTELE CALISTRAT CHIFAN, DIAGNOSTICAT CU COVID-19. PĂRINTELE DE LA MĂNĂSTIREA VLĂDICENI ESTE INTERNAT LA SPITALUL INFECŢIOASE DIN IAŞI

0
27

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a anunţat pe pagina sa de Facebook, că a fost infectat cu SARS-CoV-2 şi că se află în spital.

 

Ieri, preotul a anunţat pe Facebook că a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Loading...

„Am să vă reamintesc, că o tuse seacă, forţată şi necontrolată a pus stăpânire pe sistemul meu respirator, de aceea am luat decizia cu prezentarea la spital de bună voie. Fără simptome specifice, de virus Covid 19, luni la analiza sângelui s-a confirmat testul ca fiind pozitiv.

Diagnosticul este sub controlul specialistului, doamna doctor profesor de la Spitalul Infecţioase-Iaşi, sunt bine, sunt sub tratament cu antibiotice, sunt în rezerva spitalului, sub monitorizare şi repaus, nu este absolut nici o conspiraţie, totul este cât se poate de normal.

În câteva zile voi fi la chilie, după decizia specialistului cu tratamentul efectuat conform protocolului de spitalizare. Probabil, pare puţin dificil, faptul că 10 sau 12 zile trebuie voi avea repaus şi distanţă faţă de credincioşi, dar astea sunt regulile igienico-sanitare”, le-a transmis preotul urmăritorilor săi. News.ro

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here