O maşină s-a răsturnat de mai multe ori şi s-a prăbuşit 55 de metri, ultimii, în abrupt, pe Transfăgărăşan. Un om a murit

0
38

Un grav accident rutier a avut loc duminică dimineaţă pe DN7C, Transfăgărăşan, aproape de cabana Capra. Un autoturism a ieşit în decor şi s-a răsturnat de mai multe ori, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro. 

O persoană a murit după ce maşina în care se afla împreună cu alte două persoane s-a prăbuşit în abrupt.

Loading...

“În accident a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieşit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a oprit mai jos, pe carosabil. În autoturism se aflau 3 bărbaţi. Unul dintre ei – şoferul – a fost proiectat în afara autoturismului şi a fost găsit decedat “, precizează ISU Argeş.

La faţa locului au intervenit salvamontiştii şi membrii echipajului SMURD de la Cota 2000, care au descarcerat un pasager şi au acordat îngrijiri medicale bărbaţilor, începând deplasarea spre spital.

55 de metri sunt între punctul din care maşina a ieşit în decor şi locul prăbuşirii.

“Ultimii 12 metri au sărit in abrupt”, a mai precizat Ion Sănduloiu, şeful Salvamont Argeş.

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ şi echipajului SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş.

“La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară şi la membrele inferioare, aceştia vor fi transportaţi mai departe la spital de către echipajele medicale”, mai precizează ISU Argeş.

Foto/ Ion Sănduloiu

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here