O fetiță dintr-o comună l-a rugat pe primar să o ajute cu un telefon pentru lecții: Voi plăti lunar din alocație. Nu vă voi dezamăgi

0
829

O elevă dintr-o localitate vasluiană i-a trimis o scrisoare primarului comunei în care locuiește în care îi cere să îi cumpere un telefon mobil pentru a putea ține pasul cu învățământul online. Fetița i-a promis edilului că îi va plăti, lunar, ratele pentru smartphone, potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro. 

Primarul comunei Șuletea, din județul Vaslui, Ciprian Robert Tamaș, a scris, pagina sa de Facebook, că a primit o scrisoare de la o elevă din localitate în care îi cere un telefon mobil. El a publicat scrisoarea fetiței pe pagina de socializare.

„Acum, cu această nebunie ce ne ţine departe de băncile şcolii, singura noastră legătură cu profesorii noştri este este mediul online. Momentan folosim toţi telefonul mamei mele, dar nu reuşim să ţinem pasul cu acest sistem de învăţământ, din cauza lipsei unui alt telefon.

Ştiu că aveţi un suflet bun şi vă rog cu toată fiinţa mea să îmi împrumutaţi şi mie un telefon, iar dacă nu aveţi unul disponilbil, v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia vă voi aduce banii. Sper să înţelegeţi situaţia financiară cu care se confruntă părinţii mei şi să daţi curs rugăminţii mele. Promit să nu vă dezamăgesc!”, i-a scris eleva.

Totodată, fetița spune că mai are șapte frați și că este „conştientă că singura noastră şansă pentru a reuşi în viaţă este să învăţăm bine”.

Primarul comunei a primis că va oferi elevei un telefon „în stare perfectă de funcționare pentru a-ți face temele la timp”.

DAA!Răspunsul meu este afirmativ, îți voi da un telefon în stare perfectă de funcționare pentru a-ți face temele la…

Publicată de Ciprian Robert Tamas pe Marţi, 5 mai 2020

„Am primit această scrisoare pe Messenger de la o fetiță, elevă a școlii noastre! Pur și simplu mi-au dat lacrimile! Am vorbit dimineață cu directorul scolii și mi-a confirmat că sunt peste 30 de elevi în această situație! Nu au telefon, nu mai vorbim de tabletă sau de laptop, pentru a interacționa cu cadrele didactice online! Am o veste bună și pentru elevii care dispun de telefoane și nu au date mobile: la sfârșitul săptămânii vom putea utiliza internetul gratuit prin WI-FI, în punctele stabilite din fiecare sat!”, a scris Ciprian Robert Tamaș, pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here