Novak Djokovic a câştigat în instanţă. Tribunalul a anulat decizia guvernului, sârbul poate intra în Australia

0
217

Judecătorii australieni au decis că hotărârea de a nu-i permite lui Novak Djokovic să intre în ţară este „nejustificată”, iar sârbul trebuie eliberat în 30 de minute de la decretarea deciziei, informează CNN.

Cu alte cuvinte, tribunalul a anulat decizia guvernului australian, iar viza lui Novak Djokovic a fost confirmată. Astfel, liderul mondial poate intra în Australia, rămâne de văzut dacă va putea şi participa efectiv la Australian Open.

Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineaţa

Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna paşaportul, judecătorul Kelly ordonând să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi. Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineaţa, la Melbourne.

Mai întâi, liderul ATP a primit permisiunea de a părăsi hotelul de carantină pentru a urmări procedurile de la tribunal în alt loc din Melbourne.

El a părăsit hotelul de izolare în care a fost plasat, la sosirea în Australia. Lui Djokovic, în vârstă de 34 de ani, i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne la jumătatea săptămânii trecute şi de atunci se află la un hotel de carantină. Tenisemnul a făcut apel. El a venit în Australia pentru a participa la Australian Open, primul grand slam al anului, care începe la 17 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here