Nesimțirea PSD revine în actualitate! Viceprimarul din Săcele înjură și batjocorește incalificabil Diaspora: ”Faceți pauză la spălat cu*uri?”

0
7

Disprețul absolut și ura față de românii din Diaspora a liderilor PSD nu este deloc vreo noutate – să nu uităm înjurăturile incalificabile emise de baronul Niculae Bădălău, în ritmuri de manele, cât și celelalte mesaje insultătoare și voit batjocoritoare emise de numeroși alți social-democrați cu greutate pe line de partid, care nu au fost deloc sancționați pentru aceste porniri. 

Cu toate astea, PSD nu pare să piardă foarte mult electorat, semn că o mare parte dintre români girează aceste ieșiri incalificabil de rușinoase, la adresa celor plecați peste hotare.

Loading...

Mai presus de orice, să nu uităm gazele și amplele violențe săvârșite de Jandarmerie pe 10 august 2018, la mitingul Diasporei și la comandă politică, acțiunile premeditat represive arătând cu vârf și îndesat, fără însă a mai fi nevoie, ce părere are PSD și liderii lui despre românii din afara granițelor.

În această ordine de idei, poate că nu ar trebui să mai șocheze pe nimeni faptul că viceprimarul PSD-ist al orașului Săcele – l-am numit pe Sorin Gâdea – înjură ca la ușa cortului o doamnă care lucrează de ani de zile în Italia, potrivit publicației Podul.ro.

Nici mai mult, nici mai puțin, așa cum puteți remarca în capătura de mai jos, viceprimarul pesedist Sorin Gâdea își folosește contul personal de Facebook pentru a revărsa cele mai mizerabile injurii la adresa românilor din Diaspora, nesimțirea nefiindu-i deloc potolită de faptul că i se adresează unei doamne.

”Asta daca aceți pauza la spalat cururi”, îi răspunde agramatul Sorin Gâdea femeii care scrisese că Diaspora va vota în continuare masiv împotriva ”grupului organizat infracțional PSD”.

Nu rămâne decât să ne întrebăm dacă românii din România vor taxa aceste declarații la urne din proprie inițiativă sau în cele din urmă tot diaspora va trebui să dea startul pentru salvarea României de această ciumă numită PSD..

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here