Mitingul nu a fost chiar degeaba. Avem o nouă vedetă: Miss Sparanghel!

0
391

În urma Protestului-Haos din București, încep să apară primele personaje. Deși pentru mulți dintre voi acestea ar putea fi noi, lucrurile nu stau deloc așa.

O vorbă bine cunoscută din popor spune așa: fiecare pasăre pe limba ei piere! Așa este cazul lui Oana Lovin, care a devenit celebră pe Facebook după ce a pozat ținând în mână un mănunchi de sparanghel, semn că este în asentimentul celor plecați la muncă peste hotare.

În realitate însă, este aceeași femeie care a dat flori jandarmilor in 2018, ca semn de mulțumire pentru violenta intervenție a acestora, la Mitingul Diasporei din 10 August.

În poză: Oana Lovin impreuna cu Codruta Cerva, o apriga sustinatoare a lui Liviu Dragnea, când au mers sa le ofere flori jandarmilor in semn de mulțumire. Poza: Aktual24.ro

Așadar, Miss Sparanghel, cea care dorește să candideze ca primar pentru sectorul  1 al Capitalei, aplicând politicile PSD, ar fi procedat mult mai bine dacă ar fi stat ascunsă pe undeva. Dar cum să rateze acest moment în care putea să devină (din nou) vedetă a Facebook-ului?

Inevitabil, ne întrebăm totuși, cum au putut să meargă la protest alături de astfel de personaje, oameni care au fost și în 10  august 2018..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here