Mitingul de ieri din București ne-a arătat o altă Românie. Ce facem cu ea?

2
1011

În cursul zilei de ieri am asistat la un miting desfășurat în timp ce România se află în Starea de Alertă, timp în care protestele sunt interzise prin lege. Profitând însă de situația din 2018 când în piața Victoriei unde protestatari contra regimului PSD au fost suprimați, un cont Facebook înființat pe data de 6 Mai a promovat puternic un protest neautorizat, probabil în speranța că situația va degenera și guvernul Orban va deconta electoral.

Inițiatorul își spune „Frontul civil unit” și se pare ca este cineva care luptă contra tuturor partidelor din România, fiind implicate diferite persoane și oameni de presă puternic promovate de publicația Sputnik, o publicație rusească ce militează contra democrației din Occident.

Oameni care nu cred în coronavirus sau 5 g s-au adunat cu mic cu mare, să dea vina pe Iohannis, care este în viziunea lor un spion german care ne subminează țara din interior. Aparent, oameni simpli dar și câțiva intelectuali s-au adunat să își caute dreptatea. Au fost văzuți și câțiva lideri care până mai ieri erau apărătorii democrației. A fost prezent și condamnatul penal pentru trafic de influență Adrian Severin, care nu a dorit însă să dea vreo declarație jurnaliștilor de la Epoch Times, probabil mizând pe faptul că prezența dansului este suficientă.

Excepție legea încălcată plus măsurile stării de alertă, acești oameni au dreptul să protesteze, asta dacă nu ar fi foarte periculos faptul că la baza protestului sta publicația ruseasca menționată mai sus.

Cel mai periculos este faptul că oamenii prezenți acolo chiar cred că luptă pentru dreptate și nu acceptă o altă variantă decât ceea ce cred ei. Nu are rost să acuzăm că toată lumea a fost plătită să meargă acolo, așa cum doar membri și simpatizanții PSD acuză, când oamenii au protestat contra politicii lor, chiar în acel loc, ani de-a rândul. Oameni în vârstă, cu părul alb în cap, susțin sus și tare că realitatea este o minciună și nimic mai mult.

Coronavirus nu exista și punct! Cum ai putea să-i convingi că greșesc?

Poza: captură ecran Epochtimes-romania.com

2 COMENTARII

  1. Oamenii au dreptul sa respire,sa socializeze,nu le pot fi ingradite libertatile!!!That being said,in ceea ce priveste aceasta asa zisa pandemie,s-a mintit la greu poporul cu televizorul,se poate purta masca in autobuz sau spatii inchise,de acord,dar atit!!!!
    Presa poate fi manipulata,oamenii pot fi manipulati pina la un punct!!!
    Guvernul a distrus o gramada de firme mici si mijlocii prin masurile luate,aceste firme care platesc taxe la greu;in compensatie,guvernul nu ofera nimic pentru sustinerea activitatii aceator firme,de aceea multi emigreaza ca ultima solutie in Occident,in timp ce guvernantilor retributia le creste cu sume colosale,inaccesibile celor care nu sint in sistem!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here