„Mister” pe Facebook, în Galați: o bubuitură misterioasă a creat isterie pe rețelele de socializare

0
194
O bubuitură a fost auzită marţi dimineaţa în tot oraşul Galaţi, dar şi în localităţile din vecinătate. Zgomotul  i-a neliniştit pe gălăţeni, care s-au gândit că ar fi vorba despre un cutremur sau vreo explozie de amploare în combinatul siderurgic, scrie „Adevărul”.

O bubuitură a fost auzită marţi dimineaţa în tot oraşul Galaţi, dar şi în localităţile din vecinătate. Zgomotul  i-a neliniştit pe gălăţeni, care s-au gândit că ar fi vorba despre un cutremur sau vreo explozie de amploare în combinatul siderurgic.

Bubuitura s-a auzit în jurul orei 7.30 şi i-a speriat pe gălăţeni. Zgomotul a stârnit curiozitatea şi neliniştea gălăţenilor, subiectul fiind comentat pe reţelele de socializare. Unii oamenii au spus că din combinatul siderurgic s-au auzit bubuitura puternică, alţii au crezut că e cutremur. 

”S-a cutremurat tot blocul..(…)Din combinat s-a auzit bubuitura. (..)În tot orasul s-a auzit…ori explozie accidentală, ori au mai demolat vreun furnal.. (…)Prea tare s-a auzit, s-a cutremurat geamul…M-a trezit din somn, am vrut să sar de la etaj”, au scris oamenii, pe reţelele de socializare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, sursa zgomotului este o lucrare a companiei care transportă gaz. Lucrarea se desfăşoară la Schela.

„Sunt lucrări cu impact fonic ale Transgaz, în localitatea Schela”, a transmis ISU Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here