“Minune mare”! Dezinfectant ambalat în tuburi de cremă pentru picioare. Care este explicația producătorului

0
21

Dezinfectantul distribuit în tuburi pentru cremă de picioare într-o comună din Timiș a fost ambalat în flacoane noi, pe care producătorul le avea deja în depozite, pentru ca produsul să poată fi livrat rapid, a explicat compania Dacia Plant.

Precizările companiei vin după ce în mediul online s-au răspândit imagini cu persoane care dezlipesc ambalajele de pe tuburile de dezinfectant și descoperă nemulțumiți că produsul aa fost ambalate în flacoanele de cremă pentru tratarea hemoroizilor sau pentru picioare. O singură filmare a adunat aproape 50.000 de vizualizări.

Loading...

Scandalul a izbucnit în localitatea Sânpetru Mare, unde oamenii au primit dezinfectantul chiar de primărie, potrivit presei locale.

Producătorul a venit rapid cu precizări, după ce imaginile au ajuns pe Facebook. Pentru a răspunde cererii „urgente”, firma a folosit flacoane pe care le avea deja în depozite și pe care a lipit nou ambalaj, astfel încât să livreze cât mai repede produsele.

„Este posibil ca o parte dintre cei care au intrat în posesia noului gel igienizant de mâini de la Dacia Plant să fi observat că în spatele etichetei albastre cu „Gel igienizant pentru mâini cu argint coloidal” se află un flacon inscripţionat cu un alt produs din brandul Dacoderm.

Precizăm că ambalarea gelului igienizant de mâini a fost făcută în regim de urgenţă tocmai pentru răspunde în cel mai scurt timp posibil la nevoia stringentă de produse dezinfectante”, a transmis Dacia Plant.

De asemenea, compania mai precizează că ambalajele folosite sunt noi, igienice și au toate informaţiile necesare (ingrediente, dată de expirare, mod de utilizare, număr de lot, etc).

Click aici, pentru a vedea Video 

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here