Mii de români cască gura la ea, crezând că reprezintă corectitudinea dar iată cum stau lucrurile: Diana Sosoaca a pierdut toate procesele intentate Jandarmeriei si Politiei. Iata deciziile instantelor

0
294

Potrivit Aktual24.ro, Senatoarea Diana Sosoaca, de profesie avocat, a pierdut toate procesele pe care le-a intentat Jandarmeriei si Ministerului de Interne pentru a-i fi anulate amenzile pentru incalcarea masurilor de prevenire si combatere a pandemiei.

Pe portalul instantelor, Diana Sosoaca figureaza cu cinci actiuni in justitie prin care a contestat amenzi primite in Dolj, Constanta si Bucuresti. Toate actiunile lui Sosoaca au fost ori respinse ori anulate de judecatori.

    

Sosoaca a pierdut si un proces pe care il intentase Primariei Generale din Bucuresti in legatura cu starea de urgenta. Sosoaca a gresit procedura si a introdus actiunea prea tarziu.

Pe de alta parte, Sosoaca a indemnat mii de romani sa incalce masurile de preventie, sustinand ca ii va apara ea in instanta.

In luna aprilie, Sosoaca s-a plans ca ea si sotul ei au primit amenzi care totalizeaza peste 10.000 de euro.

Diana Sosoaca este „campioana la amenzi”, a anuntat atunci ministrul de interne, Lucian Bode: „Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare ca n-o intereseaza”.

In luna august, Sosoaca s-a enervat pe admiratorii ei ca nu ies in strada, plangandu-se ca „ne luam amenzi”.

„Mi se pare inacceptabil ca voi sa stati bine mersi in fotolii si sa ne cereti noua sa ne sacrificam si viata, si timpul, si sa ne luam si amenzi ca vreti voi sa stati comozi in timp ce noi luptam. Nu vreti sa luptati si sa stati comozi si sa va plimbati prin toate tarile vaccinati n-aveti decat sa va declarati morti prin sinucidere.

Daca vreti sa fiti eliberati, puneti mana de la mana, adunati-va, v-am dat mura-n gura si si actiuni, v-am spus ce aveti de facut, v-am spus sa iesiti in strada la anumite momente, nu v-a interesat.

Eh, pe voi astia care nu v-a interesat, dar ne cereti noua sa va scapam, n-aveti decat sa stati linistiti in fotoliu pentru ca nici ei si nici Luis nu o sa facem vreun demers sa va scapam pe voi. Punct! Eu nu mai stau sa menajez pe nimeni. Pana la urma, poporul are conducatorii pe care si-i merita, pe care si-i accepta. Eu m-a saturat sa spun ce sa faceti si voi sa-mi dati…”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here