Mesaj dur al unui profesor care dezvăluie haosul din școli: “La inspecție a înnebunit lumea. Calculatoarele s-au pus pentru butaforie”

0
21

În multe școli pare să fie haos. Nu au ajuns echipamentele promise, iar clasele nu sunt toate gata. Un profesor la Colegiul Tehnic Carol I, Robert Eckstein, a transmis un mesaj dur pe Facebook despre lipsurile din școli.

„Inspectoratul vine să inspecteze ce? Că de primit, dat, făcut pentru școli, scuze, mulțimea vidă, evenimentul nul, nimic.

Loading...

A, da, dacă veneau să vadă dacă am instalat proiectoarele trimise, da, înțelegeam. Dar care proiectoare? Repetați cu laptopuri, rețele, document camera, separatoare și tot ce mai vreți și doriți.

Iar cu ocazia inspecției, a înnebunit lumea! La propriu. Agitație în zadar. Se distrug laboratoare, pentru a pune urgent calculatoare în săli. Dar … Calculatoare fără ieșire pentru proiectoare, puse pentru butaforie.

Știm, da, știm că s-au comandat laptop-uri, că urmează să vină, că acelea au ieșire pentru videoproiector, dar, până vin, vine mai întâi inspecția, așa că trebuie să li se arate că suntem printre cei 101% pregătiți pentru 14, așa că se pun calculatoare care nu pot fi legate. (…)

Indiferent ce va spune d-na ministru, că sunt 80% pregătite, 99,9% pregătite, 101% pregătite. Oamenii care au controlat, au văzut o pregătire butaforică, cu calculatoare care sunt, dar nu corespund, etichete care nu respectă legile igienei școlare. Și care vor „raporta” că totul e bine, dar că au luat toate măsurile pentru îmbunătățire. (…) Butaforie cât cuprinde.” – scrie profesorul pe Facebook.

“Cei care au dat sfaturi la minister nu au experiență practică la activitatea din clasă. Noi știm multe, dar nimeni nu ne-a întrebat nimic”, reclamat profesorul într-o intervenție la Digi24.

FOTO. Captura Digi24

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here