Mecanicul de la Rahova respectiv Liviu Dragnea, a câștigat în Instanță dreptul la muncă și de a primi pachete din partea familiei

0
8

Dacă am fi fost în America – țară în care Dragnea și familia are accesul interzis – foarte probabil că un regizor ar fi făcut un film de foarte mare succes din povestea lui. Cel mai potrivit titlu ar fi fost: CE AM FOST ȘI CE AM AJUNS! 

Firește, în România nimeni nu se gândește la filme și la scurt timp după ce a dispărut din viața publică, Dragnea a fost aproape uitat. Mai apare însă câte o știre despre el, de care cu siguranță cu câțiva ani în urmă, Dragnea însuși ar fi râs în hohote.

Loading...

FANATIK publică în exclusivitate documentele care atestă faptul că Liviu Dragnea a câștigat în Instanță dreptul la muncă, dar și dreptul de a primi pachete, vizite și alte bunuri din partea familiei.

Liviu Dragnea a primit două sancțiuni dure din partea penitenciarului Rahova: i s-a confiscat dreptul la muncă pe o perioadă nedeterminată și dreptul la vizite și la pachete cu mâncare, haine sau alte necesități pentru o perioadă de o lună de zile.

Judecătorii au fost de partea fostului șef PSD și i-au dat câștig de cauză. Liviu Dragnea iese victorios, azi, 15 septembrie, după ce Instanța a decis în favoarea lui.

Liviu Dragnea, sancționat pentru un interviu

Liviu Dragnea a primit două sancțiuni care l-au afectat atât fizic, cât și psihic. Fostul lider PSD a fost obligat să stea în celula sa din Rahova timp de 23 de ore, cu 1 oră pauză de recreere în curtea penitenciarului.

De asemenea, conducerea de la Rahova a decis să-i impute dreptul la vizite, mâncare din exterior, pachete cu necesități sau orice sursă venită din partea familiei, fie că ar putea fi vorba chiar și de medicamente.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here