Marian zis “Ceaușescu” – experiment inedit: a mers îmbrăcat în miner, prin centrul Bucureștiului

0
610

La 30 de ani de la sângeroasa intervenție a minerilor in Capitală, nu mai are rost să insistăm pe faptul că încă nu s-a făcut dreptate. Dacă Iliescu era atunci cel mai puternic om din România, este foarte clar că nici în ziua de azi nu poate fi deranjat de către justiția din România.

Pentru ca bătaia de joc să fie maximă, în rapoarte a apărut scris faptul că minerii au venit de fapt să planteze panseluțe, în piața Universității din Capitală.

Loading...

Cu o vilă și pazit non-stop pe banii cetățenilor, Iliescu și mulți alți vinovați de pierderi de vieți omenești, stau bine-mersi și își așteaptă liniștiți sfârșitul. În timp ce absolut toată clasa politică din România se bate în piept că luptă pentru popor, indiferent cine a fost la putere, Iliescu a rămas neatins, dosarul Mineriadei sau al Revoluției fiind ascuns prin diferite sertare.

La 30 de ani distanță de acele fapte, ca participant activ, Moroșanu Marian zis “Ceaușescu” a dorit să vadă reacții ale romanilor, îmbrăcat în miner. Urmăriți clipul de mai jos, pentru a vedea ce a ieșit.

La 30 de ani de la sangeroasa zi de 14 iunie 1990, reactia trecătorilor la vedera unui miner in Piata universitati a fost ca eram invizibil.

Publicată de Ceausescu Marian pe Duminică, 14 iunie 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here