Marcel Ciolacu, după ce PSD a pierdut în ultimele alegeri: “PSD va bate din nou PNL în alegerile parlamentare. Suntem pregătiți”

0
15

PSD va bate din nou PNL în alegerile parlamentare, a afirmat, vineri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, PNL a dus traseismul pe cele mai înalte culmi, acesta fiind exemplul suprem al politicii retograde liberale.

Loading...

“Noi suntem pregătiţi şi vom bate din nou PNL în alegerile parlamentare, cu toată campania făcută direct de la Cotroceni! Însă, dacă situaţia medicală se va agrava – aşa cum atrag atenţia toţi specialiştii din domeniu -, vă spun clar: nu vom ezita nicio secundă în a alege viaţa oamenilor şi nu diurnele şi deplasările atât de dragi preşedintelui Iohannis şi partidului său! Vieţile oamenilor nu pot fi tranzacţionate pentru voturi!”, a scris liderul PSD pe Facebook.

“Traseismul este exemplul suprem al politicii retrograde, domnule Orban! Iar la PNL aţi dus traseismul pe cele mai înalte culmi! Da, Parlamentul actual nu mai exprimă voinţa electoratului pentru că voi, peneliştii, aţi folosit banii publici pentru a cumpăra zeci şi zeci de parlamentari ca să vă menţineţi la putere şi mufaţi la resursele ţării!”, a mai scris Ciolacu.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here