Managerul Spitalului Județean Tulcea “dat în vileag” printr-o postare anonimă

0
1020

“Va rog sa cititi pana la capat si sa nu stergeti postarea! Scriu sub protectia anonimatului din motive lesne de inteles.

Buna ziua tuturor celor ce citesc acest mesaj si va rog cu disperare sa cititi pana la capat si sa distribuiti mai departe pentru a face cunoscuta aceasta problema a noastra, a tuturor tulcenilor!

Loading...

Lucrez in cadrul spitalului judetean Tulcea, cu pasiune pentru munca mea cu toate ca ne aflam intr-o perioada dificila, asumandu-mi situatia actuala, orele peste program si riscul care nu il am numai eu ci chiar si membrii familiei mele. Mi se pare just sa imi respect juramantul si sa ajut la salvarea vietilor cat de mult se poate.

Astazi vreau sa va fac cunoscuta situatia spitalului judetean Tulcea, situatie ce incearca sa fie facuta ascunsa de public.

Managerul spitalului este dl. NASTASESCU Tudor Ion. Acesta este cunoscut de toti membrii ca fiind un om foarte agresiv. De cand a inceput criza cu acest virus, nu ni s-au pus la dispozitie echipamentele de protectie atat de necesare pentru a nu imbolnavi personalul medical in caz contrar urmand inchiderea spitalului cum s-a intamplat in Suceava. Nu sunt cazuri confirmate pozitiv in Tulcea intrucat cei de aici sunt testati la Constanta si raportati pe judetul Constanta.

Managerului i s-au adus la cunostiinta in repetate randuri nevoile noastre insa acesta a izbucnit intotdeauna tipând la toti angajatii, spunand ca cine nu vrea sa lucreze asa sa isi dea demisia. Comportamentul demn de un golan nu-i este strain acestui domn cu care nu se poate vorbi.

Traim intr-o continua teama pentru ca nu avem un manager cum ar trebui sa fie, care sa aplece urechea catre nevoile spitalului pentru a-si trata pacientii si a se proteja personalul de acest nenorocit de virus. Ultimul episod s-a desfasurat astazi, zi in care am primit masti. Dl. Nastasescu a venit astazi si a inceput sa tipe, adresandu-se personalului medical cu “ia, puneti-va astea pe m**an si sa nu va mai aud”.

O sa mai enumar niste expresii spuse de acesta in fata tuturor despre angajati “nu va mai luati dupa proastele astea”, “du-va-n p**la mea toti”, “imi bag p**a in voi daca mai cereti ceva” si multe altele. Imi este rusine ca trebuie sa scriu aceste lucruri insa dupa atata timp nu cred ca acesta va fi inlocuit sau ca cel putin comportamentul lui se va repara. 90% din colegii mei pot confirma insa nu public fiindca este o frica constanta ca acesta se comporta mizerabil cu personalul medical si nu este acolo pentru a ajuta nicicum.

Cu cateva zile in urma o colega a fost bruscata de acesta pentru ca a spus ca avem nevoi, altfel nu vom face fata valului ce va urma. Subliniez ca prin bruscare spun contact fizic. Suntem intr-un stres nemaipomenit intrucat nu suntem pregatiti pentru situatia ce urmeaza, nu testam pacientii pentru COVID-19 si putem fi expusi fara sa stim acest lucru pentru ca nu se stie cine este infectat si cine nu.

Munca aceasta eu am ales-o asa ca imi asum mai ales acum cand nevoia de mine este critica.

Dragi tulceni, va rog sa distribuiti mai departe pentru a ajunge acest mesaj undeva unde ar putea rezolva ceva. Va multumesc si va doresc sa nu ne vedem prea curand!”

🤬🤬🤬🤬😡😡😡😠😠😠"Va rog sa cititi pana la capat si sa nu stergeti postarea! Scriu sub protectia anonimatului din motive lesne…

Publicată de Cristina Vihodita pe Marţi, 24 martie 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here