Mai taiaem o panglică pentru un ciot: 18 kilometri de autostradă se deschid azi circulației. Iohannis și Orban participă la inaugurare

0
17

Circulaţia rutieră pe tronsonul Iernut-Cheţani, parte din Autostrada Transilvania, se deschide astăzi publicului, potrivit Digi24.ro. 

Șoferii vor putea folosi asftel încă 18 kilometri noi de șosea de mare viteza.

Loading...

La inaugurare participă preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Lucrările au început în anul 2016, iar valoarea contractului este de 437,6 milioane de lei. După ce va fi deschis lotul Iernut-Cheţani, românii vor avea în total la dispoziție 873 de kilometri de autostradă.

Bode anunța la începutul lunii că cei 18 kilometri de autostradă vor fi deschiși circulației.

„Niciun tronson din Autostrada Transilvania nu mai este blocat”, spunea el, adăugând că în execuţie sunt 54 de kilometri de autostradă.

Bode a mai spus că au fost semnate contracte pentru proiectare şi execuţie pentru tronsoanele Zimbor – Poarta Sălajului şi Nuşfalău – Suplacu de Barcău, însumând 26 de kilometri.

„Aşadar, sunt îndeplinite toate condiţiile pentru ca anul viitor, între Nădăşelu şi Biharia să se lucreze efectiv pe aproximativ 114 kilometri de autostradă, din care 42 de kilometri în judeţul Sălaj”, a mai spus Lucian Bode.

Dar ceea ce nu veți auzi sau vedea la posturile TV cumparate cu bani grei, este ca imediat ce coboară de pe aceste cioturi de autostradă inaugurate cu mare fast, șoferii întra direct într-o imensă coloană, atât la întrarea în Ungheni cât și în alte “capete de autostradă”.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here