Loteria de Vaccinare, toate detaliile pentru vaccinații Covid: premii, extrageri, rezultate și înscriere

0
114

Au început înscrierile la Loteria de Vaccinare, a anunțat Ministerul Sănătății. Începând de joi, 30 septembrie, de la prânz, toate persoanele imunizate cu schemă completă și care dețin certificate digital se pot înscrie.

Loteria Vaccinării – procedura de înscriere

Pentru a participa la Loteria de Vacinare, trebuie să accesați, pentru început, portalul certificat-covid.gov.ro, pe bază de CNP.

După generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opțiunea de a se înscrie la loterie, cu mențiunea că sunt de acord cu regulamentul loteriei și cu publicarea datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatorice.

Ulterior, cei înscriși vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăși și numărul unic de participare.

Înscrierea a Loteria de Vaccinare se poate realiza individual sau de orice altă persoană care are dreptul să genereze certificatul în numele persoanei vaccinate.

Loteria de Vaccinare – cine poate participa

La loteria de vaccinare pot participa persoanele vaccinate cu schemă completă, adică s-au vaccinat cu două doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson & Johnson.

Serviciul de Telecomunicații Speciale va publica în fiecare zi de vineri, ora 12.00, pe același site, ultimul număr alocat, în vederea organizării extragerilor de Loteria Română.

Loteria de Vaccinare – premii, rezultate și extrageri

Loteria de Vaccinare constă în 19 extrageri organizate în zilele de vineri și duminică, pe parcursul a 14 săptămâni. Prima extragere va avea loc duminică, 3 octombrie, și vor participa numerele de ordine alocate celor care s-au înscris pentru Loteria de Vaccinare până vineri 1 octombrie la ora 12,00.

Există un premiu în valoare de 100.000 de lei și alte 80 de premii a câte 10.000 de lei. Rezultatele extragerilor vor fi afișate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei și pe site-ul Ministerului Sănătății.

Fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea 4 șanse de câștig, iar șansele cresc dacă în familie aveți un număr tot mai mare de persoane vaccinare.

În total, sunt puse la bătaie 1.139 de premii, în valoare totală de 15 milioane de lei. Vor fi 81 de premii săptămânale în valoare de 10 mii de lei, un premiu mare săptămânal în valoare de 300.000 de lei.

Se adaugă trei premii lunare în valoare de 100.000 de lei. Finalul loteriei vine cu sume și mai mari , două premii de câte 500.000 de lei și un mare premiu de un million de lei.

Sursa: Pro TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here