Liceanul sancţionat cu nota 2 la Purtare, după ce a ironizat o profesoară pe net, a surprins pe toată lumea la Bac

0
448

Andrei Voicu, liceanul din Colegiul Naţional „B.P. Hasdeu” pedepsit pentru că şi-a ironizat profesoara de desen, a dat peste cap pronosticurile legate de Bacalaureat. „Derbedeul” nu doar că a luat Bac-ul, dar a obţinut şi o medie bună, fără să fi cumpărat vreo oră de meditaţii în prealabil.

Potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro, la capătul celor patru ani de liceu, perioadă marcată de tensiuni între el şi o parte dintre dascălii din şcoală, în care a fost chiar la un pas de exmatriculare, Andrei Voicu are motive să privească în urmă cu alţi ochi.

Loading...

Andrei a încheiat acest ciclu al vieţii cu un rezultat bun. El a luat Bac-ul cu media 8,76, contrar ”previziunilor” ivite în jurul său după declanşarea scandalului generat de notarea cu 2 la purtare în urma criticării profesoarei de desen pe o reţea de socializare.

A obţinut 9,55 la istorie, 8,75 la psihologie şi 8 la Limba şi Literatura Română. „Nu a făcut meditaţie la nicio materie. Andrei apreciază că la Română ar fi trebuit să fie notat mai bine şi va face contestaţie”, spune Elena Voicu, mama lui Andrei.

Andrei Voicu şi-a propus să meargă la Facultatea de Psihologie, în Bucureşti. Va suporta în continuare povara sancţiunii, după ce Curtea de Apel Ploieşti a decis ca nota la purtare de pe primul semestru din clasa a X-a să rămână 2.

Sancţiunea a fost dispusă pe data de 11 decembrie 2018, de Consiliul Profesoral. ”Pentru tot comportamentul lui, 64 de profesori au votat propunerea care a venit în comisia de disciplină”, declara atunci directorul Colegiului Naţional ”B.P. Hasdeu”, Ionel Banu.

Liceanul s-a ales cu scăderea notei la purtare după ce şi-a ironizat profesoara de desen pentru prestaţia şi vestimentaţia sumară dintr-un videoclip pe care aceasta l-a filmat în urmă cu mai mulţi ani. Andrei Voicu a scăpat de exmatriculare şi repetenţie după ce, pe semestrul al doilea, a primit nota 10 la purtare, ridicând la 6 media anuală.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here