Ion Țiriac, noi declarații despre vaccinul rusesc, în care este de acord cu acesta

0
188

Ion Țiriac (81 de ani) militează din nou pentru importul vaccinului rusesc în România.

E pentru a doua oară în plină pandemie când miliardarul vorbește pe larg despre această masură, în condițiile în care vaccinul rusesc este privit cu mare suspiciune de toată comunitatea științifică, relatează gsp.ro. 

„Toată lumea «ha, ha, ha», «hi, hi, hi» cu vaccinul rusesc. Nu, nene! Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau. Nu mai aștept să-l am pe ăla chinez, american, tătăresc sau românesc. Ăla care a dat vaccinul și pare că e în regulă, sprijiniți-l să facă pentru întreg globul! Unde suntem? Suntem acum într-o «ciorbă» cu toții.

(…) Venind înapoi la situația de astăzi, ce facem? După părerea mea, e corect să încerci să trăiești cu problema pe care o ai. Dacă nu … în 6 luni, fiule, o să avem niște huliganisme și niște lupte exact cum spun ăștia că așteaptă un război civil în Statele Unite. Ferească Dumnezeu să vină, dar când nu mai ai apă, când nu mai ai papa și nu știu ce, treburile ies din contextul normal”, a afirmat Țiriac, într-un interviu acordat în septembrie Gazetei Sporturilor.

Țiriac, în august: „Suntem serioși sau vorbim prăpăstii?”

În luna august, Ion Țiriac a vorbit pentru prima oară despre pandemia de COVID-19. Încă de atunci, omul de afaceri a făcut lobby pentru așa-zisul vaccin realizat în laboratoarele rusești: „Dacă au lucrat la acel vaccin și există, aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa îi e în spital, și nu îl ia. Suntem oameni serioși sau vorbim numai prăpăstii? ”, spunea Țiriac în august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here