Insula Belina trece în posesia Statului. Avem de ce să ne bucurăm?

0
328

După ce presa a dezvăluit absolut tot ce era de știut în legătură cu Raiul teleormanean a lui Dragnea și nu numai, iată ca Statul s-a pus pe treabă și a pus gheara pe această oază de liniște, oferită gratis de către Dunăre.

Construcții ilegale, pistă de aterizare tot ilegală pentru elicopter și multe altele, construite doar pentru confortul unor politicieni PSD și posibil mulți alții, din alte partide. Toate astea, realizate în timp ce Dragnea era la conducerea PSD, partid care a propulsat în fruntea României cei mai mulți și bogați infractori în linie, de 30 de ani încoace. Cert este faptul că în timp ce le promitea săracilor o viață mai bună, șeful PSD își construia una, chiar sub ochii jurnaliștilor și prin urmare, a întregii țări.

Ajutat de slugile din partid bine plătite să tacă din gură, Dragnea a reușit ceea ce doar Ceaușescu reușise: să aibă locul lui de liniște, unde absolut nimeni nu avea cum să-l deranjeze. Nici până în ziua de azi nu s-au găsit cheile acelor clădiri construite ilegal pentru a vedea ce e înăuntru, darămite să fie soluționate dosarele de corupție care cuprind sute de pagini. Să ne înarmăm cu multă răbdare, deci.

După tot acest mister, se pare că Guvernul Orban a decis să pună totuși, piciorul în prag! Insula a trecut în grija lui, dar niciun român nu știe ce anume înseamnă asta. Este momentul să sărbătorim sau insula va trece doar de la un politician la altul în timp ce noi vom rămâne (iarăși) doar simpli spectatori? Ce părere ai?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here