Începând de astăzi Polițiștii trebuie să verifice masca. Europol: Vom avea al doilea job: croitor sau specialist în microfibre

1
163

Sindicaliștii de la Europol spun că polițiștii vor avea, de sâmbătă, un al doilea job: croitor-filator sau specialist în microfibre, pentru că vor trebui să verifice tipul măștii purtat de români. Postarea amuzantă a devenit virală.

„Polițiștii vor avea un al doilea job: croitor-filator si specialist în microfibre. Începând de mâine (sâmbătă – n.r.), odată cu intrarea în vigoare a noii Hotărâri de Guvern prin care polițiștii vor trebui să verifice tipul și calitatea măștilor de protecție purtate de populație, aceștia își vor putea asigura un al doilea job, în funcție de îndemânarea fiecăruia”, scriu sindicaliștii din Poliție, pe Facebook.

Ei spun că printre cele mai de interes meserii sunt cele de: croitor-filator, inginer textil, designer vestimentar și specialist în microfibre.

„Aceștia vor putea da de asemenea sfaturi dacă tipul mască purtată se asortează cu pardesiul sau cu tocurile de la pantofi, putând acorda astfel calificative și apreciind dacă oamenii au sau nu stil”, continuă, în aceeași manieră amuzantă, sindicaliștii, scrie Mediafax.

Situaţia este ridicolă

Polițiștii adaugă faptul că, lăsând gluma la o parte, situația este „ridicolă”.

„Colegii noștri de mâine (sâmbătă – n.r.) vor trebui să verifice tipul măștii și calitatea materialului din care acestea sunt confecționate. Pentru a fi bine edificați cu această nouă „atribuție” îl rugăm chiar pe ministrul Lucian Bode să facă o lecție demonstrativă pentru toți polițiștii de verificare a măștii unei persoane.

Reiterăm faptul că polițiștii nu au fost instruiți și nici nu au cunoștințele necesare pentru acest tip de verificări aberante”, mai spun sindicaliștii Europol în postarea lor.

Masca de protecție chirurgicală sau FPP2 va deveni obligatorie în toate spațiile frecventate de oameni, din momentul în care incidența trece de 1 la mie. Decizia intră în vigoare de sâmbătă.

1 COMENTARIU

  1. In plin centrul orașului Constanta,pe bd Ferdinand bl.A3,A4,A5,A6,A7 și AR2 sunt la toanele unui piroman dement care sparge lacătele ghenelor și da foc la tomberoane,pompieri,poliție,…tot tacâmul inclusiv poza nemernicului surprinsă de camere…rezultat zero ! Și noi vorbim de poliție,de săracul polițist ce ocupat e……când vom vorbi de siguranța cetățeanului care e in grija polițistului care are ca preocupare nu cumva cetățenii sa-l bată pe nemernic…Halal autorități !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here