Încă unul „eliminat” din funcție: Cunoscutul activist de mediu Octavian Berceanu, demis din funcţia de Comisar şef al Gărzii de Mediu

0
198

Octavian Berceanu a anunţat, luni, că a fost destituit din funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu.

„Mulţumesc colegilor din GNM pentru că au produs, în 6 luni cât am lucrat împreună, cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a Gărzii Naţionale de Mediu. Sper ca săptămâna viitoare colegii din GNM să beneficieze de ajustarea echitabilă a veniturilor, lucru pentru care am luptat împreună cu ministrul Tanczos Barna şi căruia îi mulţumesc pentru spiritul de echipă”, a scris Berceanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Octavian Berceanu, cunoscut activist de mediu, a fost numit în funcţia de şef al Gărzii de Mediu în luna martie a acestui an.El a fost propus de USR-PLUS în această funcţie, implicarea sa de ani de zile în cauzele ce ţin de protecţia mediului fiind foarte cunoscută.

Înainte să devină comisar şef al Gărzii de Mediu, Berceanu s-a implicat foarte mult în lupta împotriva depozitărilor şi arderilor ilegale de deşeuri, demascând numeroase ilegalităţi în acest domeniu. Detalii aici.

.

. (Facebook – Octavian Berceanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here