În timp ce privește spre Occident, România face pași repezi către Rusia

0
341

Forțată de către românii care au plecat inafara țării la muncă, România privește adeseori către Occident, mai mult forțată de împrejurări. Totuși, din punct de vedere legislativ pare că face pași repezi către Rusia, cu ajutorul membrilor partidului înființat de Iliescu, fost elev cu acte în regulă, al comuniștilor.

Mânați la vot de către un mic și o bere, cei mai mulți români par să nu priceapă ce se întâmplă în jurul lor, așa se poate explica o lipsă de reacție la cele întâmplate. Este adevărat că societatea trebuie să-și înfrunte problemele personale zi de zi, dar asta se întâmplă și cu cetățenii altor țări, de exemplu Franța, unde aceștia au declanșat Jihadul contra propriilor guvernanți doar din cauză că au scumpit combustibilul.

Loading...

Concret, acum vorbim despre CCR. Aceștia au demonstrat de nenumărate ori că sunt în slujba PSD, dar de data asta au făcut-o “pe față”. Puși în fața desființării Secției Speciale, aceștia au votat “nu” deși toată Europa strigă la ei ca nu e legal să avem așa ceva.

Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție este o structură operativă în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a cărei activitate a devenit operațională din 23 octombrie 2018. Evident, este un mijloc prin care justiția este pur și simplu îngenuncheată, atunci când un important om politic sau de afaceri, este anchetat sau primește o decizie nefavorabilă. Ai avea curaj să dai o astfel de decizie, știind că apoi vei fi anchetat? Despre asta este vorba!

Iată care a fost reacția magistratului Cristi Danileț de la Cluj:

“Comisia Europeană spune: `Desfiinţaţi!`. GRECO spune: `Desfiinţaţi!`. Comisia de la Veneţia spune: `Desfiinţaţi!`. 80% din magistraţi spun: `Desfiinţaţi!`. Şi vine CSM azi şi spune: `Noi nu vrem defiinţarea Secției speciale!`.

Oare ale cui interese le reprezintă actualul CSM??

PS. 10 membri CSM au votat pentru aviz negativ, 8 pentru aviz favorabil și 1 vot a fost nul. Probabil cel care a votat nul nu ştia să deseneze un X pe una din cele două căsuţe cu opţiuni.”

Deci, care este reacția ta, ca cetățean al acestei țări?

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here