În așteptarea Pensiilor Speciale: O judecătoare se iubea cu grefierul în birou, la Curtea de Apel București. Soțul, colonel, o spiona

0
168

Un colonel de armată din București a fost condamnat recent de Tribunalul Militar pentru violarea vieții private și violență în familie.

El a fost acuzat că și-a interceptat ilegal soția – o judecătoare – cu care se afla în divorț, iar după ce a aflat că ar avea o relație extraconjugală a agresat-o și a amenințat-o cu moartea. În instanță, el a recunoscut acuzațiile și a primit trei ani cu suspendare, însă decizia nu este definitivă, conform Libertatea. 

Colonelul i-a pus soției un dispozitiv de înregistrare în căptușala genții și astfel a aflat că aceasta o înșeală cu grefierul, cu care întreținea relații sexuale chiar și în birou. După ce a găsti dispozitivul, judecătoarea a fost lovită de mai multe ori cu capul de podea de către soț, conform ClujJust.

Fiind audiat, inculpatul a recunoscut comiterea infracțiunilor, conform Newsweek. 

„Astfel, acesta declară că, în contextul în care soția sa i-a comunicat că dorește să divorțeze, în a doua parte a lunii septembrie, a achiziționat un dispozitiv de înregistrare de pe un site de specialitate, cu intenția de a demonstra că soția sa are o legătură amoroasă cu un alt bărbat, aspect pe care persoana vătămată i-l negase permanent.

Pentru tot taraboiul, Condamnat cu suspendare! 

Colonelul a fost trimis în judecată pentru violarea vieții private, amenințare și influențarea declarațiilor. A fost găsit vinovat pentru toate cele trei infracțiuni și condamnat la o pedeapsă rezultantă de 3 ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere. Bărbatului i s-a interzis ca timp de trei ani să mai comunice și să se apropie de fosta soția la o distanță mai mică de 500 de metri.

Instanța militară a invocat în decizia de a suspenda executarea pedepsei „statutul social al inculpatului, de evoluția în cariera militară, caracterizările favorabile depuse la dosar, faptul că nu a mai săvârșit infracțiuni și conduita corectă după săvârșirea infracțiunii și în cursul procesului penal”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here