Iată ce restricții avem de Crăciun şi Revelion: Programul magazinilor ar putea fi prelungit, iar circulaţia să fie liberă

0
145

Pe lângă restricţii, ar putea veni şi relaxări. Însă e valabil pentru cei care vor să-şi petreacă sărbătorile în ţară. Astăzi ar urma să se adopte reguli noi pentru următoarea perioadă, potrivit observatornews.ro. 

Perioada sărbătorilor ar putea fi ceva mai relaxată. Autorităţile pregătesc măsuri mai blânde pentru zilele de Crăciun şi Revelion. Concret, programul magazinelor ar putea fi prelungit cu încă două ore, practic agenţii economici nu vor mai închide la ora 21 ci la ora 23.

Relaxarea restricţiilor de Crăciun şi Revelion

Astfel că şi restricţiile de circulaţie ar putea să dispară iar circulaţia să fie liberă atât pentru vaccinaţi dar si pentru nevaccinaţi în noaptea de Revelion, de exemplu.

Săptămâna viitoare ar putea fi luate decizii şi cu privire la gradul de ocupare la hoteluri care ar putea să crească, tot în preajma sărbătorilor. Cât despre noua tulpină omicron, CNSU va adopta mâine o nouă hotărâre prin care va introduce testarea PCR la intrarea în ţară pentru toţi cetăţenii care vin din afara UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here