Iar se laudă Poliția Română că a oprit petreceri cu manele și a împărțit amenzi la greu: Adrian Copilul Minune și Tzanca Uraganu’, amenzi de 38.500 lei

1
199

Mai multe petreceri la care au participat până la 100 de persoane au fost oprite noaptea trecută de polițiștii din Capitală, care au aplicat zeci de sancțiuni.

Poliţiştii au intervenit la un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6. Printre participanți s-ar fi aflat și cântăreții de manele Adrian Copilul Minune și Tanca Uraganu’.

La acest eveniment poliţiştii au indetificat 11 persoane care au fost sancţionate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

Potrivit News.ro, Adrian Minune se află printre persoanele sancționate.

Tzanca Uraganu’ a avut probleme cu poliția și în urmă cu câteva zile, când a cântat la o petrecere de majorat în localitatea Comănești, din județul Bacău.

Tzanca Uraganu, interpret: “Cei care aveţi nunţi, amânaţi mă, fraţilor, că nu se mai poate face absolut nimic! N-au intrat zilele în sac, este timp destul, lăsaţi-o pentru la anul! Sunt şi eu Tzanca Uraganu’ şi mi-am făcut botezul în casă!”

De asemenea, în Sectorul 3, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la organizarea unui botez, fiind găsite 73 de persoane în două încăperi ale unui restaurant.

”La data de 31 octombrie 2020, în jurul orei 21:10, Secţia 23 Politie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că la un restaurant din Sectorul 3, se desfăşoară un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul secţiei, care au constatat faptul că la evenimentul respectiv participă 73 de persoane, în două săli”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Toti participanţii au fost identificaţi şi sanctionaţi contraventional cu amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

De asemenea s-a întocmit şi un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Un alt eveniment similar a avut loc şi în Sectorul 5 al Capitalei, când, în jurul orei 20:20, Secţia 17 Poliţie a obţinut informaţii cu privire la faptul că într-un pub din Sectorul 5, se află mai multe persoane care sărbătoresc un eveniment.

La adresă s-au deplasat echipaje ale Secţiei 17 Poliţie, iar în interiorul locaţiei au identificat 32 de persoane care participau la un eveniment privat.

”În urma intervenţiei poliţiei, toţi participanţii au plecat, iar organizatorii au fost sancţionaţi cu suma de 3.500 de lei, pentru încălcarea dispoziţiilor Legii 55 din anul 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei”, a mai transmis Poliţia.

Întâmplarea asta ne duce cu gândul la evenimentul din Constanța din acest an, unde Vali Vijelie strânsese o mulțime de oameni la o terasă, poliția intervenind mai apoi, declarând ulterior că a împrăștiat amenzi. Prezent la o emisiune TV, Vali Vijelie a declarat că nu a fost amendat, ba mai mult, el stătea la masă cu Șeful Poliției. Pe cine să crezi?

Sursa știre : Stirileprotv.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here