Gabriela Firea a ajuns la spital. A fost chemată ambulanţa la Primărie

0
780

Gabriela Firea a primit joi îngrijiri de la medicii de pe ambulanţă, chiar în biroul ei din clădirea Primăriei, după ce i s-ar fi făcut rău, potrivit informațiilor furnizate de Epochtimes-romania.com. 

După ce ar fi primit îngrijiri în propriul birou, Firea a ieşit din clădirea Primăriei Generale, a urcat grăbită în maşină şi a plecat spre spital, mai exact Spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino”, relatează cancan. În drum, maşina în care se afla Gabriela Firea a oprit la o farmacie, de unde şoferul i-a adus medicamente.

Loading...

Surse citate de România TV susţin că la fel ca Marcel Ciolacu, căruia i s-ar fi făcut rău de curând, şi în cazul Gabrielei Firea a fost vorba despre o lipotimie. La spital, medicii i-au pus o perfuzie şi după ce şi-a revenit, Firea a plecat.

Reamintim că, anul trecut, Gabriela Firea, a suferit mai multe operaţii la colon, intervenţiile fiind făcute la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino”. Ulterior, soţul ei, Florentin Pandele, a relatat că medicii i-au scos soţiei lui din colon o sârmă de 3 cm.

Criza de lipotimie a primăriţei a avut loc chiar în ziua în care în presă a apărut un sondaj care arată că Gabriela Firea este cu procente bune sub Nicuşor Dan.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here