Firea visează din nou la Primăria Generală: „Menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală”

1
123

Fostul primar al Bucureştiului Gabriela Firea a declarat, la România TV, că în 2024 va candida din nou pentru postul de edil, argumentând că menirea sa este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală şi că este păcat că activitatea sa s-a întrerupt ”prin minicună, fraudă, manipulare”.

”Următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a subliniat Firea, în prezent ministru al Familiei, notează news.ro.

”Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a anunţat Gabriela Firea, întrebată despre o candidatură la Preşedinţie.

Ea a adăugat: ”Avem colegi foarte bine pregătiţi, care vor participa la o cursă internă pe sistem american şi vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidenţialelor, vor fi fost depăşite cele locale”.

Firea consideră că menirea sa este de a rezolva lucrurile în Capitală şi consoderă că acesta este domeniul în care are abilităţi. ”Cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală.

Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, şi mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste nişte ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a argumentat Gabriela Firea.

1 COMENTARIU

 1. Cat de tupeista poate fi aceasta penibila
  blonda Fierea care a excelat doar la paranghelii prin parcurile Capitalei ca in balciul ei natal din Bacau.
  La realizari :
  1. un pasaj la dna Ghica inceput si lasat 95 % de izbeliste
  2. un pod la Ciurel infipt intr-un mal de pamant.
  Pai astea sunt realizari in 4 ani pentru un primar de rasu-plansu ??? Ati innebunit ??? Ati auzit de vreun spital facut de la zero ? Ati mai vazut piste care te duc in Dambovita ?
  Dar era tare generoasa cu biserica Prefinantatului Marele Alb , dandu-i 20 mil. Euro din banii contribuabililor bucuresteni ptr catedrala, doar ca sa-si asigure voturile pensionarilor senili pe care le ducea la moaste cu autobuzele barbatului primar Pandele .. Ca sa nu mai vorbim de alt infractor Tudorache Diamant care si-a insusit banii Sectorului 1 pentru achizitia de diamante puse pe numele menajerei . Cat de infractori pot fi oamenii PSD-ului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here