Firea încearcă să dreagă situația cu pozele făcute în școală dar mai rău se încurcă în explicații

0
59

Scandalul pozelor lui Firea continuă. După ce a sfidat legea și pe toți cetățenii care o respectă, edilul Capitalei încearcă să nege situația creată, evident prin minciuni. 

Potrivit Digi24.ro, Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat o nouă explicație cu privire la poza în care apare alături de soțul ei, Florentin Pandele, și de cei doi copii, într-o sală de clasă, deși acest lucru nu a fost permis. Fotografia a fost publicată luni, în prima zi de școală, pe pagina sa de Facebook, dar a fost ulterior ștearsă.

Ea a spus că poza a fost făcută duminică, deși cu o zi înainte făcea afirmații ce pot fi catalogate ca a fi contradictorii: „am fost foarte dimineață”.

„Factual: în seara de 13 septembrie, ÎNAINTE de începerea școlilor, am mers cu soțul meu să verificăm pregătirile sanitare pentru luni dimineață, fiecare în școlile din orașul în care este primar. La ora 19:30 ne-am oprit la o școală pentru a intră în direct la România Tv. Avem și MARTORI: echipa RTV, angajați ai școlii, paznici. Au intrat și copiii cu noi.

Am făcut o fotografie în 10 secunde. Am postat a doua zi dimineață o încurajare și un mesaj pentru copii, profesori și părinți, având că ilustrație fotografiile făcute SEARA. Totul a fost dezinfectat. Luni, 14 septembrie, NU am intrat în clase!”, a scris Gabriela Firea, marți, pe pagina sa de Facebook.

„Copiii aveau luni o programare la doctor și am fost foarte dimineață, înainte de a veni ceilalți copii și părinți, doar pentru manuale. NU AM MAI INTRAT ÎN CLASE! Am și explicat situația ieri, cui m-a întrebat. Dar s-a înțeles ce s-a vrut… nu adevărul! Eu zic să vină mai repede Poliția, să ne rețină! Să-i ia la întrebări și pe copii! Dar urgent!”, adaugă primarul general.

Inițial, alături de mesajul de încurajare la care face referire Gabriela Firea, au fost publicate cinci fotografii, apoi cele două din sala de clasă au fost șterse, după ce mai multe persoane au criticat gestul făcut de cei doi politicieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here