Filmul re-Învierii de la Constanța

0
419

Filmul (pseudo) Învierii de azi-noapte în Constanța

Lumeee… ca la Înviere, autohtoni dar și veniți din țară, mulți din București. Măsuri de distanțare, ciuciu, adică stat unu’ adunat cu altul ca oile (Domnului!) iarna când le este frig. Măști de protecție cam una din 10 credincioși.

Loading...

Niște tanti plângând și multumindu-i arhiepiscopului Tomisului că nu le-a lăsat fără Înviere anul ăsta. Un nene nervos, în fața bisericii zbierand :”Baaa, Iisus a înviat doar o dată, tu îl slujești pe Satana, stăpânul tău e banul!” A venit poliția, l-a urcat în dubă și l-a dus la sediu pt tulburarea liniștii publice.

În rest, toate bune…. sau nu! Din momentul relaxării (mor după termenul ăsta, gata! s-a terminat cu încordarea!), a crescut îngrijorător numărul celor infectați, 278 de persoane în 24 de ore (poate părea puțin în comparație cu alte țări, dar noi suntem cum suntem, zic să nu aprofundam!). Și eu sunt creștină (nu cretină, nu habotnica)dar niciodată nu am mai crezut că locul lui Dumnezeu e în biserică ci în sufletul fiecăruia.

Mergând și mai departe, n-am considerat că ar trebui să-l venerez pe slujitorul bisericii, adică dom’ părinte, un om care poate are mai multe vicii decât am avut eu vreodată(pe bune! Chestie verificată, nu basme!) Rezumând:toți participanții de aseară de la pseudoInviere cred că au avut o dorință fierbinte să se întâlnească cât mai curând cu Creatorul! Ce să mai zic? Hristos a înviat (iarăși, de câte ori vrem noi!)

Acesta este un pamflet. Rugăm credincioșii să se abțină de la blesteme. Mulțumim.

Text: Lilly Duran

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here