Fetița găsită moartă într-o pădure din Telciu plecase să adune ciuperci. Trupul copilei era căzut într-o râpă adâncă de 35 de metri

0
160

Deznodământ tragic în cazul fetiţei de 13 ani, din Telciu, care dispăruse de acasă şi era căutată cu disperare de toată lumea.

Copila a fost găsită moartă, duminică dimineață, căzută într-o râpă adâncă de aproximativ 35 de metri, potrivit informațiilor furnizate de observatornews.ro. 

Fetița plecase de acasă ca să adune ciuperci, sâmbătă dimineaţă, apoi nu a mai răspuns la telefon.

Familia copilei din Telciu, județul Bistrița-Năsăud, a anunțat dispariția copilei sâmbătă seara, în jurul orei 20:40 și, imediat au început căutările. Duminică dimineață, în jurul orei 4:00, din cauza vizibilității reduse, acțiunea s-a încheiat.

La primele ore ale dimineții de duminică, familia i-a anunțat pe polițiști că un vecin a găsit-o pe fată într-o pădure din Telciu. Trupul fără viață al copilei era într-o râpă adâncă de aproximativ 35 de metri.

Polițiștii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a afla circumstanţele în care a murit fetiţa. De asemenea, în urma necropsiei se va stabili şi cauza decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here