Europa, liber la distracție și călătorii. Doar pentru cei vaccinați, desigur

0
226

Europa liberă şi tot mai fericită. În Franţa şi Germania, oamenii petrec primul weekend cu terasele deschise.

Iar Spania a anunţat că, de pe 7 iunie, primeşte turişti vaccinaţi din toată lumea. Între timp, Uniunea Europeană promite că de la 1 iulie vom avea certificatul verde digital.

După luni de discuții și dezbateri din care să reiasă că nu va fi o discriminare între cei vaccinați și cei nevaccinați, iată că aceasta va exista. Aveți de ales: vaccinare sau bani aruncați pe teste și carantină fără rost. Aceasta este calea pe care oficialii o numesc „fără discriminare”.

Terasele au devenit neîncăpătoare în Franţa. Francezii au luat masa în oraş, umăr la umăr, în primul weekend de libertate. După şase luni cu lacătul pe uşă, localurile şi muzeele au fost redeschise săptămâna aceasta, potrivit Observatornews.ro. 

Germanii s-au întors ieri, pe terase pentru prima oară anul acesta. Însă doar cei imunizaţi sau care au prezentat un test COVID negativ au putut fi serviţi.

Britanicii, îngrijorați de varianta indiană de Covid-19

Britanicii aşteaptă 21 iunie, ziua Libertăţii, când cea mai mare parte din restricţii vor fi ridicate. Inclusiv nunţile vor putea fi organizate. Însă, varianta indiană care se răspândeşte rapid în ţară ar putea da peste cap planurile guvernului britanic. Este şi motivul pentru care Germania interzice toate călătoriile din Regatul Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here