Drumurile României devin neîncăpătoare? Relaxarea începe cu accidente rutiere: 3 într-o oră!

0
214

Începând de astăzi am intrat în Starea de Alertă, fapt ce presupune o relaxare în ceea ce privește circulația persoanelor. În primele ore ale dimineții, accidentele rutiere își fac apariția, semn că „revenim la normal”.

Potrivit centrului Infotrafic al Poliției Române, drumurile României au devenit neîncăpătoare, lucru ce nu a fost semnalat prea des, în ultimele doua luni de zile.

Primul accident din Starea de Alertă a avut loc în județul Mehedinți, coliziune în urma căreia 4 persoane au fost rănite, pe DN 6 Orșova – Filiași la ieșirea din localitatea Șimian către Strehaia, unde doua autovehicule au intrat în coliziune.

Apoi a urmat județul Călărași unde traficul rutier este oprit în ambele direcții pe DN 4 București – Oltenița, în urma unei coliziuni între un autotren și un autoturism. Doua persoane au fost rănite, una fiind încarcerată.

În Timiș traficul este întrerupt pe DN 6 Caransebeș – Lugoj tot din cauza unui accident între un autotren și doua autoturisme. Aici se estimează ca traficul se va relua în circa 40 de minute.

Anual mii de români își pierd viața în accidentele rutiere, cele mai multe fiind provocate de viteza excesivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here