Dovada că și America are bombardierii săi: a fost arestat după ce a cheltuit ajutoarele de stat pentru Covid pe un Lamborghini

0
64

Un bărbat din Florida care a primit aproape 4 milioane de dolari în împrumuturi federale destinate să ajute întreprinderile în dificultate, a fost arestat. 

Acesta a cheltuit banii pentru o nouă mașină sport Lamborghini Huracán și alte achiziții frauduloase și a fost arestat și acuzat de trei infracțiuni, au declarat luni oficialii, scrie The New York Times.

David T. Hines, în vârstă de 29 de ani, din Miami, a fost acuzat de fraudă bancară, făcând o declarație falsă către o instituție de creditare, potrivit procurorilor de la Curtea Districtului a Statelor Unite din Florida. Dacă este condamnat pentru toate acuzațiile, el ar putea face față până la 70 de ani de închisoare, a declarat un oficial din parchet.

În aprilie, Hines s-a alăturat câtorva proprietari de afaceri care solicită ajutor financiar din partea Programului federal de protecție Paycheck, un program de împrumut creat pentru a ajuta întreprinderile să își păstreze angajații în timpul pandemiei coronavirusului.

În ceea ce privește cererile sale, Hines a declarat că a operat patru afaceri cu 70 de angajați și a avut 4 milioane de dolari cheltuieli lunare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here