Documentul care a fost sustras din dosarul Caracal. Avocată: „Fiica lui Dincă a minţit”

0
176

Avocata familiei Melencu a declarat că are dovezi potrivit cărora au fost sustrase documente din dosarul Caracal și mai susține că fiica lui Gheorghe Dincă a mințit în declarații.

Avocata Carmen Obârşanu susține că într-o poză făcută de anchetatori în dormitorul lui Dincă se afla o decizie de impozitare din 2019, emisă de Primăria Arad, pe numele fiicei acestuia, Daniela Florentina, potrivit Adevărul.

Vezi fotografia AICI.

„Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo? Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani. Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica”, a declarat avocata.

Însă avocata susține că acest document nu mai există la dosa și nu apare în niciun proces verbal. Carmen Obârşanu a mers la Curtea de Apel Craiova, unde s-a desfășurat un nou termen în dosarul Caracal, cu un geamantan plin cu acte pentru a le arăta magistraţilor dovada că s-au sustras documente din dosar.

„Apare doar în acea fotografie. De aceea am convingerea că încă de la început s-a dorit muşamalizarea acestui caz. Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul”, a mai declarat Carmen Obârşanu.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunţe pe data de 30 septembrie dacă în acest dosar există suficiente probe că Gheorghe Dincă le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi poate să înceapă procesul sau cazul se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here