Doar în România: Polițist condamnat cu suspendare pentru că a rănit grav o femeie beat la volan, după ce a adus recomandare de la duhovnic

0
168

Un fost polițist din Iași a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a rănit grav o femeie în timp ce se afla beat la volan după ce a adus în instanță mai mult documente, printre care și o recomandare din partea duhovnicului.

Judecătoria Iași l-a condamnat pe fostul polițist de frontieră la 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare pentru că a rănit grav o femeie într-un accident produs acum 5 ani, în timp ce se afla beat la volan, scrie Ziarul de Iași.

Pentru a-i îmbuna pe judecători, polițistul a adus în instanță decizia de pensionare, o diplomă de excelenţă, diplomele de la cursurile absolvite, brevete, diplomele copilului, dovada plăţii unei despăgubiri de 4.000 de euro, caracterizarea de la locul de muncă actual, dar şi o caracterizare de la duhovnic.

Alcoolemie de 2,1 la mie

În accidentul produs acum 5 ani, polițistul a fost găsit cu o alcoolemie de 2,1 la mie, iar femeia accidentată a avut nevoie de 120 de zile de îngriiri medicale.

Au mai fost răniți soția și copilul polițistului, el însuși având nevoie de descarcerare pentru a fi scos din mașina distrusă aproape în totalitate.

Femeia accidentată a solicitat despăgubiri de 50.000 de euro și a făcut apel la decizia Judecătoriei, procesul fiind acum pe rolul Curții de Apel Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here