Doar în România! Mârlanul pesedist care stă pe funcție ca și cloșca pe ouă. Diferența este că el stă absolut degeaba!

0
282

Marian Mina, demisia, incapabilule! 

Salariații DGASPC Giurgiu sunt iar victime ale incompetenței și hrăpărismului politic ale unui agramat mitocan cu ieșiri suburbane, Marian Mina. 

Loading...

În opinia mea Marian Mina nu face decât să execute din nou un scârbos joc politic cu prețul suferinței a aproximativ 1000 de angajați ai DGASPC Giurgiu. Pot crede chiar că încearcă, în același timp, să îi pedepsească pentru curajul pe care l-au avut în 2018 de a se “ridica împotriva boierilor PSD” și de a cere să le fie plătite contribuțiile la asigurările sociale care erau restante pe 6 luni și salariile restante atunci pe două luni, în condițiile în care, nici atunci, ca nici acum, vina nu a aparținut Guvernului, chiar dacă era un guvern PSD. Și în 2018, ca și acum, vina a aparținut exclusiv unui incompetent, același incompetent, Marian Mina care este practic singura “constantă” în povestea salariilor neprimite la DGASPC Giurgiu.

Domnule Mina, unul dintre motivele pentru care refuzați să spuneți oamenilor câți bani ați cheltuit pentru Spitalul Județean cred că este și acela că, odată puse pe hârtie, sumele cheltuite efectiv nu constituie poate nici 25% din ceea ce s-a alocat iar aceasta nu v-ar mai permite să spuneți că nu aveți bani pentru că nu rambursează Guvernul sumele “alocate” pentru achiziționarea de aparatură, ecipamente și materiale medico-sanitare pentru lupta împotriva coronavirus.

Câte cereri ați depus la Ministerul Fondurilor Europene și pentru ce sume, domnule Mina?

Ați alocat undeva la 6,5 milioane de lei? Ați recunoscut că vi s-au rambursat 1,5 milioane iar între timp, prin eforturile președintelui PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, CJ Giurgiu a primit o donație de 1,5 milioane lei din partea unei companii de stat. Asta ne duce deja la aprope jumătate din suma alocată. Dar… de cheltuit, cât ați cheltuit?

Dumitru Beianu a spus-o poate puțin mai rezervat dar este un fapt evident acela că ați supradimensionat aparatul CJ Giurgiu și instituțiile subordonate, inclusiv DGASPC. Cu cât au crescut anual, pe fiecare an al mandatului dumneavoastră, cheltuielile salariale?

Trebuie spus în clar:

– Da, aparatul Consiliului Județean este azi supradimensionat și, conform grilelor de salarizare, remunerat la un nivel care nu corespunde nici realitaților economice ale României dar nici tristei realități dictate de situația în care județul Giurgiu se află, printre cele mai sărace și subdezvoltate județe, conform majorității indicatorilor relevanți.

Îndrăznesc să îl întreb pe agramatul mârlan dacă salariații Consiliului Județean și-au primit salariile.

Incompetența și reaua credință manifestate de Marian Mina, prea dispus să se joace politic cu viețile a aprope 1000 de salariați, fac ca în 2020 să se repete situația în care oamenii nu își primesc salariile!

Marian Mina trebuie somat să renunțe la acest joc politic și să țină cont de nevoile și drepturile oamenilor iar după aceea trebuie să dispară din fruntea Consiliului Județean printre altele și pentru că a arătat, pentru a doua oară, că este absolut incapabil să gestioneze CJ Giurgiu și instituțiile subordonate!

Demisia, incapabilule!

Marian Mina, demisia, incapabilule! Salariații DGASPC Giurgiu sunt iar victime ale incompetenței și hrăpărismului…

Publicată de Ciprian Danciu pe Luni, 25 mai 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here