Directorul francizei „Newsweek” atac la jurnalistul independent Mălin Bot: boschetarul de presă..

0
344

Război total între directorul ziarului „Newsweek”, Sabin Orcan și ziaristul independent Malin Bot, subiectul de la baza scandalului fiind „sponsorizarea” in valoare de 40 milioane euro de la Guvern, oferită trusturilor de presă. Se pare că pe acest subiect părerile sunt atât de diferite încât s-a trecut la jigniri în văzul lumii, pe Facebook.

Sabin Orcan nu are nicio reținere în a-i lansa săgeți acuzatoare lui Mălin, pe pagina de Facebook a dansului (evident) cele mai multe comentarii fiindu-i prielnice.

„Înțeleg că boschetarul de presă Bot face spume la gură că n-a fost inclus și el în lista instituțiilor media care vor primi publicitate de la stat. Asta pentru că, evident, orice scelerat care umblă cu bățul prin piață se crede o instituție media.
Singurul motiv, mă gândesc, e că guvernul n-a știut la ce categorie să-l încadreze. Nu exista rubrica de cerșetor pe persoană fizică.

N-am timp să mă ocup de el azi, pentru că trebuie să moderez un eveniment despre digitalizare, cloud, 5G și alte chestii greu de înțeles pentru indivizii ca el. Revin imediat ce mă eliberez. Nu de alta, dar n-aș vrea ca secta botaniștilor să rămână în ceață! 😎” – a scris Sabin Orcan pe pagina dânsului.

În discuție a intervenit și Lucian Mîndruță, care a replicat la postare:

-Dar nu era el anti-sistem? De ce sa-si doreasca ceva de la sistem?

Sabin răspunde:  Lucian Mindruta, el e anti-presă, nu anti-sistem. Toți din presă suntem o apă și-un pământ, numai el, Mesia cu bățul, e salvarea publicului!

Lucian Mîndruță: Sabin Orcan Aoleu, da, am uitat. El e de fapt singurul jurnalist din Romania.

Deși pare că pe pagina directorului publicației Newsweek toată lumea îi dă dreptate, acest lucru se datorează faptului că toate comentariile negative sunt șterse imediat. 

În replica, Mălin a ales să răspundă cu poza de mai jos

Sabin Orcan este directorul Newsweek, o revistă românească sub franciza unui cunoscut brand internațional și este un jurnalist extrem de dur atunci când vine vorba de plagiate sau minciuni ale politicienilor.

Potrivit unei investigații realizate de Evz.ro, Sabin Borcan, pe numele său real, a pretins că a absolvit cursurile unei școli care de fapt nu îl are printre absolvenți. Declarațiile sale publice contrazic documentele oficiale la care Evz.ro a avut acces.

Mai pe scurt, nu se numără printre absolvenții instituției de învățământ superior la care pretinde că a terminat studiile post-liceale.

Poza articol: captura YouTube  Mălin Bot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here