Despre apucăturile unui ministru. Mulți ca el, nu vă amăgiți singuri!

0
29

Ministrul transporturilor – respectiv Lucian Bode – a gonit nebunește pe drumurile României într-o după-masă de duminică, cu gerofarul pus, să se dea la o parte fraierii, că el e ditamai demnitarul. Foarte probabil se grăbea spre nicăieri, din punct de vedere al interesului în slujba cetățeanului.

Șoferul acestuia (evident cu acordul ministrului) a efectuat depășiri riscante cu bolidul de zeci de mii de euro, riscând viețile a zecilor de participanți la trafic. Cursa nebună s-a încheiat cu un accident în urma căruia din fericire și printr-un miracol, nu au existat victime. Un motociclist a filmat cursa nebună a ministrului diliu, așa că eliminăm orice prezumție de nevinovăție a micului Zeu.

Loading...

Întâmplarea ne amintește de accidentul polițistului Bogdan Gigină! Încă mai așteptăm condamnarea cu executare a “generalului izmeană” Gabriel Oprea. Evident, aceasta nu va veni.

Să ne lămurim odată pentru totdeauna: oamenii ăștia se cred niște mici Dumnezei pentru că ei se văd așa, pentru că noi le permitem asta!

În realitate însă sunt niște mici satane, unicul gând a lor fiind să trăiască o viață în luxuri și bogăție, înconjurați de oameni care să-i slujească. Nu au conștiință, nu au șefi peste ei, nu au cui răspunde.

Declarația lui Orban legată de acest incident este atât de patetică încât nici nu merită menționată. Trebuia să ceară demisia în secunda 2. Dacă era cineva din opoziție, să vezi cum știa să arate cu degetul.

Dar asta e politica la noi: totul pentru binele lor personal, nimic pentru țară. Comportamentul acestui măscărici de ministru se reflectă în cel puțin 90% dintre parlamentari. Dacă după negocierile cu ușile închise se ajunge la demitere, vă asigur că nu se schimbă decât numele, toate celelalte rămânând exact așa!

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here