Deputatul scandalagiu din shaormerie acuză un linşaj mediatic: Guvernul a cumpărat presa

0
35

Deputatul PSD Adrian Solomon – amendat de Poliţie pentru că, împreună cu deputatul social-democrat Irinel Stativă, a făcut scandal într-o shaormerie din Bucureşti şi nu au purtat mască în interior – acuză un linşaj mediatic care, în opinia sa, ar avea la bază „cele 140 de milioane de euro date de către Guvernul Orban ca să cumpere presa”.

Într-un interviu acordat publicaţiei Bârladulmeu.ro, Solomon declară că aşteaptă să primească procesul verbal pentru a-şi putea pregăti apărarea şi foloseşte prilejul pentru a ataca Guvernul.

Loading...

„Poate primesc odată procesul verbal ca să pot şi eu să mă apăr. Deocamdată văd că e un linşaj mediatic care se pare că are la bază cele 140 de milioane de euro date de către Guvernul Orban ca să cumpere presa. Dacă pentru asta au dat banii, înseamnă că i-au dat degeaba. Puteau să folosească banii pentru lucruri mai interesante decât să îl înjure toată ziua presa pe Solomon şi pe Stativă”, a declarat Solomon pentru publicaţia citată.

Întrebat dacă regretă ceva, Solomon răspunde : „Că nu mi-am pus masca la intrare astfel încât să nu dau posibilitatea unor interpretări de acestea exagerate. În primul rând n-am înţeles de ce un vânzător la shaormerie este prelungirea forţei coercitive a statului. Asta poate să ne explice Vela vreodată […] dar mi-e greu că are înclinaţii spre democraţie şi respectarea drepturilor omului, ci mai degrabă către opresiune şi dictatură”.

Social-democratul n-a exprimat însă niciun regret în legătură cu modul în care i s-a adresat angajatului de la shaormerie, şi a susţinut că a aflat din presă despre faptul că CNCD s-a autosesizat în cazul dat.

”Aşa cum despre amendă am aflat din presă, tot din presă a aflat şi despre autosesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării cum că l-aş fi discriminat pe cetăţeanul turc de la fast food, numindu-l ‘Măi, Mustafa’. Eu nu văd unde este discriminarea având în vedere că aşa îl cheamă pe omul acela. Pe ecusonul pe care îl avea în piept scria ‘Mustafa’. Dacă ăsta este numele lui, eu cum trebuia să îi spun? Trebuia să mă adresez cu ‘Măi, Vasile’?

Bun, poate nu este cea mai bună formulă de politeţe pe care o puteam folosi, poate că este o formulă de adresare mai puţin elegantă. Dar acest lucru nu ţine de discriminare”, a adăugat Solomon.

Detalii aici

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here