Declarație inedită. Raed Arafat, mesaj ceva mai dur: Cei care critică să vină cu soluții mai bune dacă le au. Dacă nu, să accepte măsurile luate!

0
164

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, le cere românilor care critică măsurile luate de autorități pentru oprirea epidemiei de COVID-19 să vină cu soluții mai bune, dacă le au. 

Raed Arafat a declarat pentru TVR că cei care îndeamnă la nerespectarea regulilor nu fac altceva decât să contribuie la răspândirea noului coronavirus. În plus, pot deveni ei înșiși victime ale infecției.

„Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluţii mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluţii mai bune, atunci să accepte soluţiile care sunt date, iar îndemnarea populaţiei la nerespectarea regulilor înseamnă îndemnarea populaţiei la a deveni, cel puţin unii dintre ei, victimele infecţiei şi poate unele rude ale lor sau chiar ei victime în sensul să-şi piardă viaţa”, a transmis Raed Arafat, șeful DSU.

În ceea ce privește vacanța de iarnă, șeful DSU spune că ar fi de preferat ca românii să nu-și facă planuri pentru a pleca în străinătate. Iar asta pentru că există riscul ca țara în care vor să meargă să impună restricții.

Poza: Gov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here