De neînchipuit așa ceva: Copilă sărmană de 14 ani din Iași, torturată și abuzată sexual după ce a fost ademenită cu mâncare de o femeie

0
244

Caz revoltător înregistrat într-o localitate din Iași. O copilă sărmană de 14 de ani a fost ademenită cu mâncare de o femeie într-o locuință în care se aflau mai mulți bărbați. Acolo a fost schingiuită și abuzată sexual.

Ororile au fost filmate, iar imaginile au început să circule după ce telefonul cu care au fost surprinse a fost scos la vânzare, anunță Stirileprotv.ro. 

DIICOT a deschis o anchetă, însă nu a anunțat deocamdată ce s-a întâmplat cu adulții care și-au bătut joc de victimă. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Vino încoa! Daca nu vii, te omor! Vino! F… Dumnezeul mă-tii! Vino încoa la mine!”.

Aceasta este doar o mică parte din chinul la care a fost supusă fata. Cea mică este târât pe jos, trasă de păr, lovită și înjurată.

Secvențele devin și mai și traumatizante pentru copilă. Am păstrat doar limbajul agresiv al femeii care o umilește.

Fă, zdreanțo! Îți f… un dos de palmă, aici mori! Fă, zdreanțo!”.

Ce se întâmplă mai departe, nu mai poate fi redat. Fata a fost abuzată sexual de doi bărbați în timp ce femeia asista și îi încuraja. O patra persoană filma agresiunea.

Bianca Brîndușa, psiholog: “Vorbim de traume majore, e nevoie de grijă pe termen lung, este nevoie de consiliere psihologică, acest copil își pierde încrederea în adulți, își pierde încrederea în sine, își pierde încrederea în adulți și se poate maturiza precoce”.

Imagini făcute publice după ce bărbatul care a filmat și-a vândut telefonul fără să șteargă înregistrarea

Ororile s-au întâmplat anul trecut, dar s-a aflat de ele abia acum, după ce imaginile abominabile au început să circule în localitate.

Cel care le-a filmat și-a vândut telefonul fără să le șteargă. DIICOT a anunțat că face cercetări în acest caz. A fost sesizata și Protecția Copilului.

Niculina Karacsony, director adjunct DGASPC Iași: “Fetița a fost audiată, iar în urma audierilor s-a impus luarea unei măsuri de protecție specială în regim de urgență pentru fetiță și acum este într-un serviciu social”.

Fata avea 14 ani când a fost abuzată. Provine dintr-o familie sărmană și a fost ademenită în casa unde a fost batjocorită cu promisiunea unor porții de mâncare. În locuința agresorilor ei acum a descins poliția.

Acum trei sferturi de oră a venit poliția și a dus proprietara cu tot cu fată la audieri în cazul filmărilor apărute”.

Femeie: ”Au păcălit copilul, au chemat-o la pomană și au zis că ei au fetița moartă, au sechestrat-o în casă”.

Femeie: “I-au distrus copilăria”.

Mai multe persoane au fost duse la audieri. DIICOT nu a comunicat până acum dacă cei care au abuzat-o sexual pe fată au fost reținuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here